Holistische massage

Holistische massage

Even aandacht voor jezelf, ontspanning. Door holistische massage kan naast de lichamelijke aanraking een diepere laag in je worden geraakt. Holistische massage nodigt uit ruimte te geven aan dat wat er is. Dit kan tot stroming, inzichten, verandering, bewustwording leiden. Massage stimuleert het zelfgenezend vermogen van ons lichaam en is voor iedereen, jong en oud.

Behandeling

Behandeling

Holistisch massage heeft invloed op je huid, spieren en gewrichten, organen en processen in je lichaam. Naast ontspanning kan het je ook in contact brengen met vermoeidheid, pijn of onbalans en bewuster maken van dat wat er onder ligt. De behandeling is een aandachtige rustige deel-massage van 60 minuten (inclusief gesprek) en kost € 70,-.

Visie

Visie

Ik zie de mens als één geheel (holistisch). Het fysieke, emotionele, mentale, sociale en spirituele hangen samen en beïnvloeden elkaar. Alles wat we meemaken ligt ergens opgeslagen in ons lichaam, ons lichaam weerspiegelt hoe we ons van binnen voelen, hoe we in het leven staan, hoe we omgaan met onze omgeving, ons lichaam biedt dan ook een bijzondere toegang tot onszelf.

Voor wie

Holistische massage is in principe voor iedereen, jong en oud, voor ontspanning, aandacht voor signalen in jezelf of om meer inzicht te krijgen in hoe je je voelt of meer balans te krijgen in je leven. Ook bij bepaalde signalen en klachten kan het ondersteuning bieden.

Volwassenen

Holistische massage kan ontspannen en ondersteunen bij klachten aan nek/schouders, rug, benen, spieren, onrust, onzekerheid, angst, slapeloosheid, vermoeidheid, hoofdpijn, migraine, fybromyalgie, somberheid, stress, burnout, onverwerkte ervaringen en trauma’s.

Bij klachten

We leven in een maatschappij met veel prikkels. Massage kan helpen om lekkerder in je vel te zitten, bij faalangst, depressie, spanning, hoofdpijn, slecht slapen, omgaan met emoties, voor meer zelfvertrouwen, om energie te laten stromen, om meer rust te krijgen, meer contact met je lichaam en gevoel, je grenzen te voelen, je kwaliteiten en kracht te ontdekken.

Kinderen

Een fase in je leven waarin veel gebeurt, je lichaam verandert, stemmingen wisselen, een zoektocht naar wie je bent en wat je wilt. Door aandacht naar je lichaam te brengen, kun je bewust worden van gedachten, gevoelens, emoties en zo dichter bij jezelf komen, meer van jezelf gaan houden. Ook bij hoofdpijn, depressie, faalangst, stress, eetstoornissen.

Tieners

Holistische massage kan sporters begeleiden om bewuster met hun lichaam om te gaan. Sport kan leiden tot overbelasting, dit kan een fysieke en/of mentale oorzaak hebben. Massage is een goede aanvulling op lichaamsbeweging. Het houdt je fysiek en mentaal gezond en balans tussen lichaam en geest zorgt weer voor betere prestaties. Massage bevordert herstel en voorkomt blessures.

Sporters

Zwangerschap is een unieke tijd om bewust te genieten en goed voor jezelf te zorgen. Er gebeurt veel met jezelf. Hormonen beïnvloeden je gevoelens, spieren en gewrichten. Er is ruimte om stil te staan bij jou en je baby, wat het contact tussen jou en je baby en de ontwikkeling van je baby ten goede komt. Ook na je bevalling heb jij aandacht nodig en kan massage helpen bij herstel, (lichamelijke) klachten, ontspanning en stemmingswisselingen.

Zwangeren

Wie is Hedy

Sinds mijn vierjarige opleiding holistische massagetherapie heb ik mijn eigen praktijk in massage(therapie), mindfulness, kinderyoga en mindfulness voor kinderen. Haptonomie en massage die ik zelf ontving brachten mij dichter bij mijzelf. Zo ontstond mijn wens anderen te kunnen ondersteunen bij bewustwording, groei en ontwikkeling.
"de grootste veranderingen gebeuren als je stopt te geloven dat je zou moeten veranderen"

Ik geef ook