Meer info over gebruikte massagetechnieken:

  • Klassieke massage is een langzame massage meer gericht op de spieren, spierspanning, bloedsomloop en gewrichten.
  • Energetische massage is een langzame massage gericht op ‘de wijze van aanraken’. De nadruk bij deze massage ligt dan ook meer op het aanraken en het laten stromen van de energie in het lichaam.
  • Pulsing is een zachte behandelwijze waarbij het lichaam op een natuurlijke manier in beweging wordt gebracht. Door het lichaam zachtjes te wiegen in een bepaald ritme stromen pulsen als golven door het lichaam, waardoor een diep niveau van ontspanning kan worden bereikt en blokkades opgemerkt kunnen worden die door het pulsen ook vanzelf kunnen oplossen. Pulsing stimuleert doorstroming van vloeistoffen in het lichaam en afvoer van afvalstoffen. Kleding kan bij de pulsing sessie aanblijven.
  • Voetzonereflex-massage is een techniek waarbij via massage van de reflexpunten op de voeten het hele lichaam aangeraakt wordt. Volgens de voetzonereflexologie wordt op de voeten het hele lichaam weerspiegeld. Uiteinden van de zenuwbanen en de energiebanen worden geraakt, en lymfe- en bloed-circulatie gestimuleerd, wat aan- en afvoer van belangrijke voedingsstoffen bevordert.
  • Bindweefsel massage is een massage waarbij de huid en onderliggende huidlagen gerold worden. Door massage van bindweefselzones kunnen hiermee corresponderende lichaamsdelen, organen, spieren, skelet beïnvloed worden, die via zenuwen met je huid in verbinding staan. Je kunt je bewust worden van wat er onderhuids bij je speelt.

 

  • Stoelmassage is een toegankelijke massage op een massagestoel met kleding aan. Nek, rug, schouder gebied en armen worden hierbij behandeld. Stoelmassage wordt veel toegepast bij bedrijven op de werkvloer om stress gerelateerde klachten (ook RSI) te behandelen of te voorkomen. Voor stoelmassage op de werkvloer vraag om een offerte of neem contact op.